2010-10-22 12:18:16• hírek • (X)

Válassza a minőséget!

A szatmárnémeti Al Bundy Shoes már évek óta minőségi, divatos és egyedi stílusú lábbelik széles választékát kínálja minden korosztály számára. A cipőbolt polcain bakancsok, csizmák, elegáns gálacipők és gyerekcipők széles választéka sorakozik.

Véget ért a nyári szezon, és ezzel lejárt a könnyű lábbelik, sportcipők és szandálok időszaka. A cipőüzletek polcain már bakancsok és csizmák felhozatalába ütközünk. Egyediségre törekedve, és mégis a változó divathoz igazodva készült el az Al Bundy Shoes cipőbolt őszi-téli kollekciója, ahol minden korosztály számára minőségi lábbeliket kínálnak.

Új cipő vásárlásakor főként arra figyelünk, hogy a kívánt darab időtálló és kényelmes legyen, és emellett persze a divatot is kövesse. Ezeket a kívánságokat szem előtt tartva alakította ki új kollekcióját az Al Bundy Shoes cipőbolt.



A bolt polcain bakancsok, csizmák, elegáns gálacipők, bőrcipők és gyerekcipők széles választéka sorakozik, melyek ismert márkaneveket viselnek. Az Al Bundy az egyedüli Szatmárnémetiben, aki a minőségi S.Oliver márkát forgalmazza, és emellett még olyan színvonalas cipők találhatók, mint a német Rieker, a német Marko Tozzi, a szlovák Alpina, a Deska és még sorolhatnánk.

A cipők mellett minőségi talpbetétek, kiegészítők és táskák széles választéka is megtalálható.  Látogasson el Ön is az Al Bundy cipőüzletbe, a Stefan cel Mare utca 7. szám alá.



Csizmák és bakancsok széles választéka várja




Térjen be Ön is az Al Bundy Shoes cipőboltba


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: